Kontakta Oss

Här kan du kontakta oss för allmänna frågor, funderingar klagomål, tips och åsikter.

Vi återkommer så fort vi har möjlighet.

E-postadress: [email protected]


FAQ:


Q: Jag har inte fått min beställningsbekräftelse.

A: Tyvärr händer det att mail inte kommit fram, detta kan bero på spamfilter eller att man råkat skriva något fel i sin mailadress. Skriv till oss så ska vi såklart lösa det på något vis.

Q: Min beställning har inte kommit fram trots att det nu gått en tid.

Mindre beställningar skickas med 1:a klass brev via Postnord, dessa levereras till din brevlåda och inte ett ombud. Normal leveranstid är 2-4 dagar. Dessa kan tyvärr inte spåras vilket gör att det är viktigt att adressen ni angivit är korrekt (med ev. C/O och lägenhetsnummer). Det är dessutom viktigt att er brevlåda är korrekt märkt med namn för att brevbäraren ska hitta er (tyvärr vanligt problem bland nyinflyttade och inneboende).

Men skulle er beställning vara försenad är det viktigt att ni återkommer till oss via mail och bekräftar om er adress stämmer enligt ovanstående så ser vi till att hitta en lösning. 

Q: Jag vill retunera hela/delar av min beställning.

Enligt distansköpslagen har man ångerrätt i 14 dagar efter att man mottagit varan. Skicka oss ett mail med vad ni vill returnera och posta sedan varorna till:

Märkbar.se
Sagavägen 41C
73536 Surahammar

Q: Jag vill reklamera en eller flera varor.

Om något är fel på varan ska ni höra av er till oss på [email protected] med beskrivning av felet (bifoga även ev. bild om möjligt). Om varan ska skickas tillbaka till oss står vi för porto.

Q: Kan ni sponsra oss?

Vi har en del samarbeten med vissa organisationer som är av intresse för oss. Vad som är viktigt för nya samarbeten är ett tydligt värdeerbjudande från er sida. Sponsring är inte vad många tror, det är inte en "Ge mig gratis saker", sponsring är ett samarbete där båda parterna genomför någon form av motprestation.

Q: Vilka typer av samarbeten gör ni?

Tävlingspriser i form av värdecheckar eller varor, samt försäljning på mässor/event är några av de saker vi genomfört tidigare. Ni får gärna komma med erbjudanden eller inbjudningar till oss på [email protected]. Vi är även öppna för nya typer av samarbeten, kom gärna med era idéer.


Kontaktinformation:

Märkbar.se 
Att: Brokås
Sagavägen 41C
73536 Surahamma

[email protected]

Org. nr. 920907-5432
Momsreg. nr. SE920907543201