Kontakta Oss

Här kan du kontakta oss för allmänna frågor, funderingar klagomål, tips och åsikter.

Vi återkommer så fort vi har möjlighet.

E-postadress: [email protected]

Kontaktinformation:

Märkbar AB
Sagavägen 41C
73536 Surahammar

[email protected]

Org. nr. 559413-8140
Momsreg. nr. SE559413814001


FAQ:


Q: Jag har inte fått min beställningsbekräftelse.

A: Tyvärr händer det att mejl inte kommit fram, detta kan bero på spamfilter eller att man råkat skriva något fel i sin mejladress. Skriv till oss så ska vi såklart kika på det.

Q: Min beställning har inte kommit fram trots att det nu gått en tid.

Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar efter att ni fått mejl om att er beställning är postad. Har det tagit längre tid än så finns anledning till oro. Mejla oss så snart som möjligt om så är fallet.

Vanligaste anledningen vi stöter på är att kunden inte skrivit en fullständig adress. Bor man i lägenhet ska lägenhetsnummer (4 siffror) finnas. Namn ska stå på din brevlåda, om det inte gör det ska ni skriva med ett C/O på er adress, C/O ska även anges om ni bor tillfälligt någonstans, ex på annan ort under sommaren. Dessa är några av de saker vi vill kontrollera i arbetet med att lösa ert problem. 

Kan Postnord inte leverera kommer beställningen att gå i retur till oss, detta kan dock ta en tid.

Q: Jag vill returnera hela/delar av min beställning.

Enligt distansköpslagen har man ångerrätt i 14 dagar efter att man mottagit varan. Skicka oss ett gärna ett mejl med vad ni vill returnera och posta sedan varorna på valfritt sätt till:

Märkbar AB
Sagavägen 41C
73536 Surahammar

Se till att någon form av identifierbar information finns med märkena, ex. ordernummer så vi lätt kan hitta er beställning och genomföra returen. Återbetalning sker via samma sätt ni betalade.

Q: Jag vill reklamera en eller flera varor.

Om något är fel på varan ska ni höra av er till oss på [email protected] med beskrivning av felet (bifoga även ev. bild om möjligt). Om varan behöver skickas tillbaka till oss står vi för porto.

Q: Kan ni sponsra oss?

Vi har en del samarbeten med vissa organisationer som är av intresse för oss. Vad som är viktigt för nya samarbeten är ett tydligt värdeerbjudande från er sida. Sponsring är inte vad många tror, det är inte en "Ge mig gratis saker", sponsring är ett samarbete där båda parterna bidrar med något. Det vanligaste motprestationen vid sponsring är såklart reklam/PR, men denna bör vara i nivå med vad som efterfrågas.

Q: Vilka typer av samarbeten gör ni?

Tävlingspriser i form av värdecheckar eller varor, samt försäljning på mässor/event är några av de saker vi genomfört tidigare. Ni får gärna komma med erbjudanden eller inbjudningar till oss på [email protected]. Vi är även öppna för nya typer av samarbeten, kom gärna med era idéer.

Q: Kan jag köpa in tygmärken till min affär som återförsäljare?

Det är möjligt, delar av vårt sortiment är öppet för återförsäljning. Kontakta oss vid intresse, gärna med en idé vad det är för varor ni är ute efter. Vid större inköp kan vi såklart ge mängdrabatt. Vi kan förenkla beställningsflöde för löpande beställningar.
Förpackningar för försäljning i butik eller liknande kan ordnas vid behov.